Főoldal

….hogy otthona tiszta, biztonságos és élhetőbb legyen

 

 

1, AKCIÓ!!!

 Már lehetőség van Ózongenerátoros autóklima tisztítására/fertőtlenítésére. 

 április-május-június  hónapokban csak 5000 ft/gépjármű áron

2, AKCIÓ !!!

Helyszíni takarítás során a 15.000 ft-ot meghaladó munkadíj esetén ingyenes atkaírtást adok ajándékba igény esetén április-május-június hónapokban! 

 

Igény estén az Ön otthonában szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját KARCHER puzzi 10/1 típusú szőnyeg és kárpittisztító géppel. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani.

Pest megye egész területén vállalunk takarítást. Lehetőség van nálunk Karcher puzzi 10/1 márkájú szőnyeg és kárpittisztítógép kölcsönzésre is. Nagyon kedvező kölcsönzési feltételek mellett juthat hozzá professzionális tisztítórendszerhez, így saját maga is elvégezheti a takarítást.

 

Új szolgáltatásként a Karcher puzzi 10/1 szőnyeg és kárpittisztító gépünk mellett, megtalálható gépparkunkban, a Karcher SC1002 gőztisztító rendszer is, amely a professzionális szőnyeg és kárpittisztítást teszi még hatékonyabbá. A Karcher SC1002 gőztisztító rendszerrel lehetőség nyílik az atka takarítására is. Az atkáról itt olvashat bővebben. Ha nem szeretne egy atkákkal teli háztartásban élni, akkor a KARCHER PUZZI 10/1-sel történő helyszíni tisztításunk alkalmával kérje a KARCHER SC 1002 gőztisztító rendszerünkkel az takairtást is, hogy lakása csak az Öné és szeretteié legyen.